căutare personalizată

duminică, 18 ianuarie 2009

A doua victorie a galben-verzilor


Zimbru a obţinut victoria şi în cel de-al doilea meci de verificare. De această dată echipa lui Ion Caras a învins pe CSCA-Rapid. Ca şi în meciul precedent, cu Iskra-Stal, ai noştri au învins cu 3:1. Toate golurile sale zimbrii le-au marcat în prima repriză. Scorul a fost deschis de către Maxim Franţuz. Oleg Andronic a marcat din nou două goluri. Şi de această dată unul din ele a fost marcat din penalty. Jocul s-a disputat pe terenul artificial al CPTF Zimbru.

În prima repriză Zimbru a evoluat cu următoarea componenţă: Anatol Chirinciuc, Mamuka Lomidze, Igor Andronic, Maxim Frantuz, Oleg Andronic, Iulian Erhan, Alexandru Antoniuc, Andrei Cojocari, Oleg Clonin, Bojan Simic, Ion Demerji.

În repriza a doua Ion Caras a trimis în teren o altă componenţă: Anatol Chirinciuc, Ilie Mostovei, Valeriu Tetiu, Sergiu Maximov, Maxim Antoniuc, Iurie Livandovschii, Gheorghe Andronic, Petru Hvorostianov, Anton Muntean, Nicolae Castravet, Ion Popusoi. 
De menţionat apariţia în probe a discipolilor şcolii de fotbal Zimbru, fundaşilor Mostovei şi Castravet, care în ultimul timp au evoluat pentru alte echipe.

În repriza a doua jocul a devenit mai echilibrat. CSCA-Rapid au reusit un gol pe contraatac, zimbrii in schimb si-au irosit ocaziile. Oaspetii au fost salvati de transversala in urma unui sut al lui Gicu Andronic, iar Maxim Antoniuc si Petru Hvorostianov au iesit fiecare unul la unul cu portarul.

Următorul meci de verificare Zimbru il va disputa la 24 ianuarie, de asemenea pe terenul artificial a CPTF Zimbru. De această dată vom avea în ospeţie pe Olimpia Balti. Începutul meciului la ora 13:00. Intrarea liberă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu