căutare personalizată

duminică, 8 februarie 2009

Milionarul Subteran revine în forţă

Pavel Cebanu a fost reales în funcţia de preşedinte al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, fiind votat de 170 din 185 de reprezentanţi ai delegaţiilor asociaţiilor teritoriale şi echipelor de cluburi. Acesta este al patrulea mandat consecutiv pentru Pavel Cebanu.

Alexandru Guzun s-a ales cu 10 voturi, Igor Oprea a fost votat de patru reprezentanţi, Petru Efros a obţinut un singur vot iar Vasile Vatamanu nu a primit nici un vot.

Prim-vicepreşedinte a fost ales Mihai AnghelRadu RebejaNicolae Sandu şiGheorghe Cârlan au fost aleşi vicepreşedinţi. Funcţia de secretar general va fi îndeplinită ca şi până în prezent de Nicolae Cebotari.

Alegerile au culminat cu un scandal de proporţii. Cei patru contracandidaţi ai lui Pavel Cebanu au părăsit şedinţa congresului în semn de protest faţă de decizia ca votul să fie unul deschis.

Pavel Cebanu a reacţionat liniştit la cele întâmplate şi a răspuns sarcastic boicotului celor patru.

Informaţie proprie

SursaMOLDOVA.sports.md

Un comentariu:

  1. De ce s-au organizat alegerile? Ronaldo, sunt de parere ca faza cu votul deschis chiar e o crima! Nicaieri in lume nu se face asa ceva, iar daca se face, ne-am gasit noi sa repetam o prostie. In fine, nu se merita sa imi cheltui nervii! Iarasi Cebanu... Sunt sceptic ca fotbalul dintre Prut si Nistru va gusta vreodata razele unui rasarit de soare...

    RăspundețiȘtergere