căutare personalizată

duminică, 15 februarie 2009

Se anunţă vremuri grele pentru naţionala R. Moldova

Ca urmare a deciziei în urma căreia fotbaliştii cu paşaport rusesc nu vor putea evolua pentru echipele lor naţionale, reprezentativa de fotbal a Republicii Moldova se va confrunta cu mari probleme de lot. Selecţionerul Igor Dobrovolski va trebui să convoace la prima reprezentativă alţi fotbalişti decât cei care au ieşit din circuitul naţionalei ca urmare a acestei legi. Dacă până acum această interdicţie era impusă doar pentru fotbaliştii din liga  doua cu paşaport rusesc din Rusia, acum aceasta se răsfrânge şi asupra stranierilor din prima ligă. 


Astfel, jucători ca Sergiu Covalciuc, Victor Golovatenco (titular de bază la naţională), Stanislav Ivanov, Valeriu Catânsus, Alexandru Gaţcan, Nicolae Josan ş.a. nu vor putea evolua pentru Moldova. 

Sursa:protv

Un comentariu:

  1. Aceasta lege a functionat si pana acum. Doar ca ea nu era foarte bine facuta. Oricum cluburi ca Spartak Moscova nu riscau. De asta si Covalciuc nu venea la nationala.
    Acum, insa, rusii au facut publica legea si au pus accentul pe ea, ca sa nu mai existe acele cateva cazuri care riscau sa produca un scandal.
    Repet. LEGEA EXISTA DEMULT!!! De acum 3 ani!!! Pur si simplu atunci nu s-a facut atata tam-tam pe aceasta tema si ea a trecut pe neobservate... Ca toate legile. Sunt facute ca sa fie incalcate.

    RăspundețiȘtergere