căutare personalizată

miercuri, 6 mai 2009

(video) RonalGOOL si Manchester din nou in finala! Arsenal 1-3 Manchester United!

C. Ronaldo a facut din nou un meci magic in Liga si a calificat pe Manchester in finala de la Roma unde echipa lui Ferguson are sansa sa divina prima echipa din istoria Champions League care isi apara trofeul castigat anul trecut! Cristiano Ronaldo si restul este tacere! Portughezul a reusit o dubla de senzatie pe Emirates unde armata lui Ferguson a trecut ca un tanc peste pustii lui Wenger si s-a calificat pentru a doua oara consecutiv in finala Champions League!

Ultima echipa care a jucat finala Ligii Campionilor de doua ori la rand a fost Valencia! Ronaldo a ajuns cu Arsenal la cota 25 in acest sezon si a pus mana pe biletele catre Roma unde vrea sa dea peste Barcelona ca sa se razboiasca cu Lionel Messi. Sud coreeanul Park a deschis scorul pe Emirates unde Arsenal nu a avut nicio sansa. Dubla lui Ronaldo din minutele 12 si 60 a incheiat showul, in timp ce pentru Arsenal Van Persie din penalty a redus din diferenta pe final de meci!

Vezi mai jos o perlă, marca C. Ronaldo:(TIOSCA)


Marcatori:
0-1 Park (8')
0-2 Cristiano Ronaldo (12')
0-3 Cristiano Ronaldo (60')
1-3 Van Persie (p) (80')

Arsenal: Almunia, Sagna, Fabregas, Toure, Nasri, Van Persie, Walcott, Song, Djourou, Adebayor, Gibbs
Manchester United: Van der Sar, Evra, Ferdinand, Cristiano Ronaldo, Anderson, Rooney, Park, Vidic, Carrick, O’ Shea, Fletcher

Sursa: Sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu