căutare personalizată

duminică, 22 februarie 2009

Află care sunt cei mai bine plătiţi fotbalişti: Kaka şi Ibrahimovic conduc în clasament

Era şi de aşteptat că cei mai bine plătiţi jucători din lume evoluează în campionatele Italiei, Angliei şi Spaniei. 17 euro pe minut. Atât câştigă brazilianul Kaka de la AC Milan şi suedezul Ibrahimovic de la marea rivala Inter, care sunt fotbaliştii cu cele mai mari salarii, excluzând contractele de publicitate, la care David Beckham e campion. Cel mai bine plătit fotbalist român este Cristi Chivu de la Inter (5 mln euro), urmat de Ciprian Marica de la Suttgart (2.5 mln) şi Adrian Mutu de la Fiorentina, cu 2.2 milioane de euro. 

Conform clasamentului realizat de „Football Finance”, Cei care îi urmează pe jucătorii din topul de mai jos sunt germanul Michael Ballack (Chelsea), englezii Steven Gerrard (Liverpool) şi Rio Ferdinand (Manchester United), toţi cu un salariu de  6.49 milioane de euro. 

Sursa: UNIMEDIA
Imagine: ProSport

3 comentarii:

  1. Salut. Din cauza unei erori comentariul tau despre "cel mai bun comentator..." a fost trecut la categoria spam, iar mai apoi sters. Daca vei intampina dificultati in a posta alte comentarii te rog sa ma anunti la roibu_oleg@yahoo.com .
    O zi buna!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu merita banii ibrahimovici

    RăspundețiȘtergere