căutare personalizată

duminică, 23 august 2009

Tiraspolenii sunt la un pas de părăsirea Champions League



Sheriff Tiraspol (R. Moldova) - Olympiakos Pireu (Grecia) 0-2 (0-0)
Marcatori: Dudu (46), Mitroglu (81)
Sheriff: St. Namaşco, Tarhnişvili, Corneencov, Erohin, Suvorov (Volkov, 56), Balima, Karpovici, Rouamba, Arbănaş (Vit. Bulat, 70), Dhiedhiou (Brankovic, 83), Rodrigues
Antrenor: Andrei Sosniţki
Avertismente: Tarhnişvili (Sheriff), respectiv, Raul Bravo şi Domi (ambii Olympiakos)
Arbitru: Martin Atkinson (Anglia)

Stadion: „Sheriff”, 13.000 de spectatori
Campioana de fotbal a R. Moldova, Sheriff Tiraspol, a cedat cu scorul 0-2, marţi, pe teren propriu, în meciul tur din cadrul turneului play-off al Ligii Campionilor Europeni în faţa formaţiei Olympiakos Pireu (Grecia). După o primă repriză relativ echilibrată, care s-a memorizat în special spre finalul ei prin lovitura în bară a oaspeţilor, cea de-a doua jumătate a meciului a început cu golul lui Dudu. Jucătorul brazilian a prins o lovitură de graţie de la circa 30 metri de poarta lui Namaşco şi l-a executat cu un gol frumos în minutul 46, goalkeeperul moldovean nefiind pregătit pentru o asemenea fază.
Spre finalul partidei a ieşit în prim-plan forţa lui Mitroglu, care, la doar trei minute după ce a fost introdus în teren de antrenorul georgian al gazdelor, Temuri Ketsbaia, a pătruns impetuos în careul de pedeapsă şi a trimis nestingherit balonul în plasă.

Antrenorul principal al nistrenilor, Leonid Kuciuk, care a urmărit meciul din tribune din cauza eliminării la meciul retur cu Slavia Praha, a remarcat pentru presă la finalul partidei de marţi că, „Olympiakos a învins absolute meritat. Noi am încasat un gol „din vestiar”, de parcă nu am fi fost pregătiţi de acest şut surprinzător. Erorile în meciurile de Champions League se sancţionează însă dur. Această reuşită a acordat siguranţă elenilor care ne-au dominat psihologic în timpul rămas. Şi cel de-al doilea gol a parvenit în urma unei erori tactice, care a şi determinat rezultatul meciului. Nu consider că motivele înfrângerii constă în faptul că nu avem experienţă. Pur şi simplu, grecii au în lot jucători mai bine pregătiţi fizic”, a opinat tehnicianul belorus. Partida-retur se va desfăşura pe 26 august.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu