căutare personalizată

duminică, 25 ianuarie 2009

Sheriff a luat cupa csi

Campioana Moldovei Sheriff s-a impus în faţa lui Aktobe, cu 5-4 după exercutarea loviturilor de departajare. De altfel, tiraspolenii au trecut de Ventspils şi Pahtakor, la fel după ce au transformat mai bine loviturile de departajare. Unicul gol al Sheriffului din finală a venit tot dintr-un penalty, acordat uşor de central. Balima a căzut în careu, iar Suvorov a deschis scorul în minutul 10. Golgheterul tiraspolenilor de la acest turneu cu 4 reuşite, Alexandr Erohin, a fost aproape de a dubla avantajul în minutul 38. În chiar debutul reprizei a doua, Nadson a nimerit balonul în bară, după un corner executat de Suvorov. Aktobe a reuşit egalarea în minutul 67, prin Lavrinenko. Kazahii n-au reuşit să mai înscrie odată în prelungirile întâlnirii, şi astfel au ratat şansa de a-şi lua revanşa pentru eliminarea de anul trecut din preliminariile Ligii Campionilor. La punctul cu var, pentru Sheriff au transformat Bulat, Volkov, Mamah, Tarhnişvili şi Ruamba.

SHERIFF: St.Namaşco, Mamah, Tarhnişvili (c), Nadson, Rodriguez, Balima (Volkov, 69), Ruamba, Corneencov, Arbănaş (Fred, 117), Suvorov (Mandrîncenco, 69), Erohin (Bulat, 82)
Antrenor: Leonid Kuciuk

sursa eurofotbal.info

Un comentariu:

  1. Victoria Sheriffului constituie un plus de imagine pentru fodbalul moldovenesc, si mai ales ca suntem un stat cu un fotbal modest, acest trofeu este o realizare...

    RăspundețiȘtergere