căutare personalizată

duminică, 25 ianuarie 2009

Zimbru a învins Olimpia

În cadrul celui de-al treilea amical disputat în această iarnă, Zimbru a învins pe Olimpia Bălţi cu 2:1. Meciul a început vioi, cu ocazii de ambele părţi. Scorul a fost deschis de Oleg Andronic în minutul 7. Peste exact 7 minute, Alexandru Antoniuc a avut o ocazie, şutul acestuia de la şapte metri trecând peste transversală. În scurt timp Oleg Andronic şi-ar fi putut inscrie încă un gol în cont, dar Olimpia a fost salvată de bara porţii.

Oaspeţii de asemenea au avut ocazii, una din care a rezultat într-un gol, în minutul 29.

În minutul 34 galben-verzii au efectuat o modificare forţată. Igor Andronic, care a fost accidentat, a fost schimbat cu Nicolae Castraveţ.

În prima repriză Zimbru a evoluat în următoarea componenţă: Voroniuc, Lomidze, I. Andronic (Castraveţ '34), Catan, O. Andronic, Erhan, A. Antoniuc, Cojocari, Clonin, Simic, Demerji.

În repriza a doua Ion Caras a introdus în teren următorul unsprezece: Chirinciuc, Mostovei, Castraveţ, Maximov, Franţuz, Trofin, Sidorenco, Bojii, Popuşoi, Moraru, Josan.

De menţionat, că alături de Mostovei şi Castravet, care evoluat şi meciul trecut, astazi în teren au apărut încă doi foşti discipoli ai Şcolii de fotbal Zimbru (care au evoluat ultimul timp la alte echipe) - fundaşul Alexandru Moraru şi mijlocaşul Alexei Josan, care de asemenea se află în probe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu